Project Description

Elevi voluntari împotriva traficului de persoane. 

Reprezentanții Asociației „Valoare Plus” din Bacău desfășoară, în această perioadă, proiectul „Stay Free”, prin care își propun informarea elevilor și studenților cu privire la pericolele traficului de persoane.

Una dintre întâlnirile cu elevii a avut loc miercuri, 25 ianuarie, la Colegiul Tehnic „Miron Costin” din Roman, unde a fost organizată o lecție cu tema „Prevenția traficului de persoane”. La prima întâlnire dintre cele trei care vor fi organizate la Colegiul Tehnic „Miron Costin” în cadrul proiectului au fost prezenți elevii din clasele: a IX-a B, a IX-a C, a IX-a H, a X-a C, a XI-a A, a XI-a F, a XII-a F, alături de directorul adjunct al liceului, profesor Cristinica Viorica Sava, consilierul educativ profesor Mihaela-Dana Rusu, profesorii Mioara Stoia, Iosefina Aramă, Cătălin Dimitriu, Georgeta Gagniuc, Valentin Stanciu, Geta Șipoteanu, Anca Scorțescu și Emanuela-Camelia Popițan.

„Astfel, Asociația «Valoare Plus» și  Colegiul Tehnic «Miron Costin» își doresc să dezvolte o colaborare pentru a lupta împotriva traficului de persoane și pentru a proteja tinerele generații de pericolul transformării lor în produs. La sfârșitul activității, au fost identificați 47 de…

Citeste tot articolul AICI

 

Comments

comments