Project Description

Conferința regională StayFree organizata de Asociația Valoare Plus

Bacăul gazduiește, astăzi, Conferința regională StayFree organizata de Asociația Valoare Plus. O întâlnire la care participă peste 400 de elevi din toată zona Moldovei, cadre didactice, dar și invitați speciali din Suedia, Anglia, SUA și Austria. Oaspete de onoare este Excelența Sa, Anneli Lindahl Kenny, ambasador al Suediei la București.

Profitând de prezența în Bacău a Excelenței Sale, Anneli Lindahl Kenny, vizita de lucru a început încă de ieri cu participarea la o sesiune de activități, desfășurată de către Asociația Valoare Plus, la Școala Gimnazială Nr. 1 din Valea Seacă, în cadrul proiectului „Pentru un viitor mai bun”. Prin intermediul acestui proiect, Asociația Valoare Plus oferă sprijin pentru circa 100 de elevi (între 10 și 14 ani) care provin dintr-un mediu disfuncțional şi din familii monoparentale din comunele Valea Seacă, Podu Turcului și Luncani. Sprijinul constă în activități after school, prin care copiii sunt ajutați din punct de vedere academic și programe de dezvoltare a caracterului. Proiectul „Pentru un viitor mai bun” este implementat cu ajutorul organizației umanitare SAM din Suedia.

Invitați speciali

Astăzi, 6 mai, Anneli Lindahl Kenny a deschis și Conferința regională „Păstrează-ți libertatea! Traficul de persoane înrobește”, care se desfășoară la sala Ateneului „Mihail Jora” Bacău, până la ora 18.00. Evenimentul face parte din…

Citeste tot articolul AICI

Sursa: Desteptarea.ro

Comments

comments