M-am născut într-o familie cu cinci copii, la țară. Când aveam 7 ani, mama mea a murit, iar la scurt timp după aceea, tatăl meu care era abuziv și alcoolic, ne-a părăsit. Am rămas la mătușa mea. La 10 ani m-a dus la un cămin de plasament pentru fete. Eram în jur de 100 de fete acolo. Stăteam în cameră împreună cu alte 8 fete. Cel mai mult mi-a lipsit atenția și grija unei alte persoane pentru mine. Aș fi acceptat chiar și să fiu certată, decât absența totală a cuiva căruia să-i pese de mine. Aici în cămin erau numai fete cu viețile ratate. Eram plină de mânie și ură pentru că aici la centru, trebuia să fac mereu lucruri pentru fete mai mari și mai puternice decât mine. Am început să am relații intime la o vârstă foarte mică pentru că îmi doream atenție.

Când aveam 15 ani, o prietenă mi-a propus să mergem să ne angajăm într-un club. Cu toate că nu-mi permiteam nici măcar să visez să am parte de ceva bun în viață, m-am gândit că poate așa voi câștiga mai ușor bani care să-mi umple golul din inimă. Timp de luni de zile lipseam noaptea de la cămin și mă întorceam numai dimineața. Dar nimeni nu m-a întrebat unde am fost sau ce făceam. Apoi am decis să mă mut la club. Aveam doar 15 ani și mi-a lipsit foarte mult călăuzirea cuiva, iar pentru că nimănui nu-i păsa ce făceam sau unde mergeam, m-am mutat la club unde dormeam dar și ofeream servicii sexuale clienților contra cost. Jumătate din bani îi dădeam patronului clubului. Niciodată clienții nu au părut îngrijorați de vârsta mea mică și oricum îi mințeam, ca să nu-i fac probleme patronului. La scurt timp după ce m-am angajat la club, mi-am făcut un prieten de care eram foarte îndrăgostită. Mereu îmi spunea că are probleme și că are nevoie de bani. Fiind orbită din cauza iubirii ce o aveam pentru el, îi dădeam și nu-mi puneam niciodată întrebarea dacă problemele lui chiar sunt reale. Am rămas ani de zile cu el și-i dădeam majoritatea banilor pe care îi câștigam. Eram o ființă generoasă și le duceam fetelor de la orfelinat cadouri. De multe ori chiar mă băgam în datorii pentru ele.

Prietenul meu îmi spunea mereu că el m-a crescut. Încerca să aibă mereu control asupra mea și ,de fapt, acesta era motivul pentru care eram împreună. Dar într-o zi în timpul unei certe, m-a bătut. Eram deja de 7 ani în relația asta și mă săturasem. Am decis să plec și i-am spus și patronului, dar acesta a venit cu pretextul că am o datorie la el și nu puteam pleca până nu i-o plăteam. Ca să se asigure că nu voi pleca, mi-a luat buletinul. Am început să-mi fac calcule cu banii pe care îi câștigam pe zi, iar când a venit timpul și plătisem tot, am sunat o prietenă misionară care îmi propusese să vin să locuiesc cu ea. Așa că am așteptat să rămân singură acasă ca să pot fugi. Am lăsat pe masă ultimii bani pe care îi datoram patronului.

Odată ce am ajuns la această prietenă, am început o nouă viață și niciodată nu m-am întors înapoi. Am început să-mi apreciez viața altfel și să fiu mulțumitoare pentru ce aveam: mâncare pe masă și un loc unde să stau. În această casă s-a mutat și o americancă, Sabrina, care-mi vorbea mereu de Dumnezeu. Cu toate că auzisem despre El, când eram mică, totuși nu credeam că există. Nu puteam să pricep cum un Dumnezeu bun putea să lase să se întâmple lucrurile rele unui copil nevinovat așa ca mine. Dar pentru Sabrina, Dumnezeu părea atât de real! Într-o zi s-a rugat pentru mine și am început să plâng pentru o jumătate de oră în continuu. Nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Dar am simțit că povara pe care o purtam s-a dus. A fost începutul unei relații cu Dumnezeu, și atunci când am îndoieli, îmi aduc aminte ce am experimentat atunci.

Sunt o nouă persoană acum și nici nu-mi mai aduc aminte cum a fost viața mea din trecut. Acum ajut alți copii așa cum am fost și eu. Am terminat liceul și vreau să merg la facultate. Îmi doresc să am familia mea și o căsuță. Dar vreau să găsesc bărbatul potrivit, unul care să mă respecte și să-mi fie credincios. Știu că-l voi găsi la vremea potrivită. Știu că am încă nevoie de restaurare în mod special în relațiile mele. Încă îmi este greu să am încredere în oameni și de multe ori simt că sunt foarte rece față de cei din jur, dar îmi doresc să schimb lucrul acesta.

Îmi doresc ca toate fetele să știe că nu merită să-și piardă timpul pentru a câștiga mai mulți bani, pentru că banii nu vor umple golul din inimile lor, și asta am experimentat pe pielea mea. Numai Dumnezeu poate face asta.

 

Material folosit cu permisiune © www.asociatiaFREE.org

Comments

comments