AȘA CUM A FOST VĂZUTĂ

Impresii Conferinta 2017 Pastreaza-ti libertatea. Traficul de persoane inrobeste.

“...a însemnat mai mult decât o plimbare până la Bacău, deoarece am avut onoarea să cunosc oameni noi și foarte buni ce își rup din timpul lor pentru a face lumea un loc mai bun!”

Am văzut oameni frumoși ce împreună pot schimba soarta României! Mă bucur că am participat și că m-am decis să fac parte dintr-o echipă așa frumoasă și dedicată cauzei!

Ionuț Rotaru

Iași

“A fost o zi minunată. O zi în care am învățat lucruri noi, am văzut lumea și din altă perspectivă. E ceva unic. Am învățat că nu trebuie să judecam niciodată. Nu știm ce se ascunde cu adevărat în spatele unui om, dar știm sau așa ar trebui, că putem să ajutăm oamenii.”

M-am bucurat nespus de mult când am văzut atâtea persoane doritoare să schimbe lumea. Cel mai mult m-a impresionat povestea Oanei. Tot ce a spus, a venit ca o lecție pentru mine.

Mihaela Dumitrașcu

Pașcani, Liceul Teoretic „Miron Costin”

“După părerea mea, conferința a fost perfectă, totul bine pus la punct, totul organizat impecabil. Eu una am plecat cu multe informații noi și îmi doresc în continuare să particip la astfel de conferințe și la orice eveniment legat de acest voluntariat. Felicitări!”

Nu am fost sigură de această conferință, credeam că o să ni se prezinte niște informații pe care le știam deja, că totul o să fie o discuție monotonă, dar oamenii care s-au implicat pentru a ne transmite niște informații legate de "Traficul de persoane" au fost grozavi, interesanți! 

Mi-a plăcut modul de organizare, de prezentare, mi-au plăcut oamenii care au participat și modul lor de prezentare. Nu au fost prezentate informațiile în mod trist, îngrozitor cum este în realitate subiectul "traficul de persoane", ne-ați explicat într-un mod diferit și interesant, ne-ați făcut să înțelegem că acest voluntariat nu este o pierdere de timp sau să spunem la final "nu mai revenim, nu are rost", ne-ați motivat foarte mult!

 

Alexandra Haliga

Piatra Neamț

“...am adorat fiecare clipă. Am avut plăcerea să văd România prin ochii doamnei Ambasador, am simțit oroarea de a asculta cum o fată poate fi atacată de ghinion și de nedreptate încă de la o vârstă fragedă ca mai apoi să simt fericirea pe care o trăiește în acest moment deoarece se simte la fel ca noi toți. ”

Am plâns la fiecare lovitură pe care a primit-o și am aplaudat din suflet. În final, am fost cu adevărat impresionată de modul în care domnul Ryan ne-a condus prin semnificația empatiei. Pentru mine a fost o experiență unică! Sunt mândră să mă prezint drept voluntar al acestei familii! Felicitări!

Andreea Trifan

Piatra Neamț, Colegiul Tehnologic „Spiru Haret”

“Prima dată nici măcar nu am vrut să vin deoarece credeam că o sa fie ceva plictisitor, dar după terminarea conferinței mi-am dat seama că m-am înșelat și cred că îmi părea rău toată viața dacă nu participam.”

Pentru mine a fost o experiență nouă, o experiență plăcută care nu o voi uita niciodată pentru că din această conferință am învățat foarte multe lucruri despre mine, în primul rând, dar și despre alți oameni. Am avut oportunitatea de a cunoaște și de a socializa cu persoane noi, persoane importante. Consider că această conferință ne-a motivat în alegerile noastre deoarece suntem la vârsta în care putem fi foarte ușor de manipulat. Mă bucur că fac parte din acest grup de oameni minunați, inteligenți și frumoși!

Denisa Alexandra

Onești, Liceul Teologic „Fericitul Ieremia”

“Am savurat fiecare clipă cu multă plăcere și entuziasm. În toate cele șapte ore am fost extrem de atentă și interesată de spusele unor oameni atât de minunați și simpli. Dorința de a schimba gândirea oamenilor spre a ajuta persoanele care se confruntă cu această problemă, mă fascinează. ”

M-a impresionat degajarea și îmbrăcămintea simplă a invitaților de onoare, care ne-au împărtășit gândurile și acțiunile lor pentru combaterea traficului de persoane. Amuzamentul cu care ne-a obișnuit domnul traducător, a fost deliciul zilei de la început până la sfârșit. Vă mulțumesc pentru lecția de viață pe care ne-ați oferit-o. Sper să mai am șansa să întâlnesc atâtea suflete calde. Participarea persoanelor la conferință a demonstrat ca ne pasă! Avem multe de învățat de la asociația voastră! Va mulțumesc, oameni buni!

brandusa elena

Brândușa Elena

Moinești, Colegiu Tehnic ,,Grigore Cobălcescu”

Urmareste-ne pe Facebook!
Galerie foto Conferinta