Ambasadorul Suediei vizitează județul Bacău la invitația Asociației Valoare Plus. Excelența Sa, Anneli Lindahl Kenny, Ambasador al Suediei la București, va efectua o vizită de lucru în perioada 5-6 mai 2017, în județul Bacău.

Programul acestei vizite va începe după cum urmează:

Pe 5 mai, ora 14:00, Excelența Sa, Anneli Lindahl Kenny va participa la sesiunea de activități, desfășurată de către Asociația Valoare Plus, la Școala Gimnazială Nr. 1 din Valea Seacă, în cadrul proiectului „Pentru un viitor mai bun”. Prin intermediul acestui proiect, Asociația Valoare Plus oferă sprijin pentru cca 100 de elevi care provin dintr-un mediu disfuncțional din comunele: Valea Seacă, Podul Turcului și Luncani. Sprijinul constă în activități after school, prin care copiii sunt ajutați din punct de vedere academic și programe de dezvoltare a caracterului. Proiectul „Pentru un viitor mai bun” este implementat cu ajutorul organizației umanitare din Suedia: SAM-hjalp.

Pe 6 mai 2017, Anneli Lindahl Kenny va deschide conferința regională „Păstrează-ți libertatea! Traficul de persoane înrobește”, care se va desfășura la sala Ateneului „Mihail Jora” Bacău, începând cu ora 10:00. Conferința se va…. 

Citeste tot articolul AICI

SURSA: http://www.suedia.ro/ambasadorul-suediei-viziteaza-judetul-bacau/

Comments

comments